Що за човек трябва да си, за да искаш да обладаваш други жени, докато съпругата ти носи твоето бебе?! Това се питат близките на Джино Бианкалана, който стори именно това.

Двукратният шампион на „Биг Брадър” е кръшнал на Кристиана Канева и това е главната причина за раздялата им. За пореден път бившият на Джена доказва, че е елементарно момче.

В последните седмици от бременността Криси била доста издута, а това на мъжа й не му се струвало никак секси. Толкова много му липсвал сексът, че „оправил” първата срещната.

Другата причина за раздялата на Джино с Кристиана е огромната интелектуална пропаст помежду им. Той е с гладък като футболна топка мозък, който се гордее, че не е прочел нито една книга през живота си. Освен това се оказа и с душа на плазмодий, щом изневерява на жена си, която на всичкото отгоре е по-красива и по-млада от него.

От своя страна Канева е лекар, има висше образование  и продължава да се развива в интелектуален и умствен план. Тя има множество интереси, чете книги и има доста теми за разговор.

Изневярата показва, че Джино не е само простоватото момче, за което го считат, но и доста коварен човек. За него отдавна се говори, че е измамник и крадец, а сега към това щев бъде прибавено и кръшкач.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com