Двамата ергени определено имат различен стил, както във визията така и в интересите, и начина на представяне.

Виктор бе много харесван от жените, той държеше на външния си вид и искаше половинката му също да е много представителна. Спомена че иска да има семейство и жена, която да е добра домакиня. 

От своя страна настоящия ерген Евгени е много чувствителен и интелигентен, той държи на емоционалната връзка и обвързаност. Търси естествената красота у жената и теми за разговор с нея. Ако Виктор все пак беше посветен на спорта и фитнеса, то сега Евгени е влюбен главно в музиката и търси своята голяма муза, която да го вдъхновява. Като представителна зодия Рак е емоционална натура, свири от съвсем малък, открива таланта си случайно покрай свой познат съсед, който е музикант.

Макар че търси любовта, признава, че животът му постоянно е на път и той е посветен на музикалната си кариера, има няколко голями участия зад граница. В предаването търси истинска любов, но с честите му пътувания и репетиции това едва ли ще е лека задача за него.

За феновете на предаването, Евгени е много възпитан и добър мъж, единствено повечето жени изглеждат неправилно подбрани за ерген като него. Но понякога любовта може да бъде и сляпа, да видим какво ще излезе на финала на шоуто. 

С какво Евгени превъзхожда бившия ерген Виктор