Данчето Христова остави столицата

Голямата Йорданка Христова може най-после да диша с пълно гърло. Естрадната прима с кеф оставила столицата и отпрашила към любимата си дестинация.

Примата акостирала в любимата си дача в Царево. Не един и  два пъти любимката на Фидел Кастро доверявала, че в столицата се задушавала, а там, край морето, се раждала отново и отново.

На спокойствие и свобода изпълнителката се отдала на любимите си занимания. Там тя се занимавала с кеф с  йога, отдала се на спокоен релакс, кулинарна вакханалия, както и да приема любимите си авери.

„Когато идвам тук, сякаш  се раждам отново. Не че не ми харесва живота в София, но там стана много шумно, пренаселено, неуютно, а тук, тук душата ми лети“, поетично признавала голямата певица.

В големия си двор Данчето Христова била засяла райграс и разположила любимите си градински мебели. Но имало и место в него, което тя с любов наричала“ моята зеленчукова градина“. Там изпълнителката сеела много зеленчуци, от които после подготвяла домашна зимнина. Всеки, опитал от домашната й продукция, оставал в ступор от възхита от готварските й умения.

Освен на релакс, изпълнителките на горещите испански ритми тръпнела и от предстоящото турне с нейните колежки. С Тони Димитрова, Роси Кирилова и Силвия Кацарова подготвяли избухващо песенно шоу из страната.

Източник: Ретро