Габриела Цонева, която е жрица на любовта по професия, си смени името. На работа тя вече се казва Дебора.

Габи, която възмущава и отвращава всички в „Ергенът“, не можела да работи спокойно от около месец, тъй като хората вече я знаели и откровено я ненавиждали заради отблъскващото й поведение в предаването. Затова решила да се прекръсти.

Оказало се, че доста мъже също гледат „Ергенът“ и като научели коя им се предлага, я отсвирвали или ако вече било твърде късно, просто не я повтаряли. Така Габи губела много пари и решила да предприеме нещо.

Жената, която откровено може да мине за най-грозната във втория сезон на „Ергенът“, си продава тялото от години и благодарение на това живее доста добре. Тя прибира по 400 лв. за час секс и 2500 лв. за цяла вечер. Като в репертоара си Габриела правела абсолютно всичко, което поискал мъжът, включително и най-гнусните неща.

След като „Ергенът 2“ стартира по Би Ти Ви през февруари, Габи станала разпознаваема не само за хората по улиците, но и за клиентите си. Ето защо тя решила да си смени името и се опитала да си промени малко и визията.

Именно от неин клиент наскоро стана ясно, че тя е проститутка. Няма нищо общо с инфлуенсърите, които представя като свои колеги.

Източник: Уикенд