Тони Димитрова е неузнаваема

Певицата премина 60-така и се е смалила с над десетина килограма. Може и да не са толкова фрапантни, но на тази възраст отслабването често е „мисия невъзможна“.

Животът яко се озъби на чаровната и слънчева Тони в последните години. Последователно загуби батко си, заради Ковид, после почина и баща й, преди това майка й.

С мъжете също не й провървя. Тони Димитрова си изпати от връзката си с последния си публичен мъж Иван Ченов.Музикантът, с когото обичаната изпълнителка имаше бурна връзка, завърши със серия обиди по медиите. Той я замени с доста по-млада нейна съгражданка, с която се запознали в чужбина при едно от негоните турнета.

С диета или заради нов мъж: Тони Димитрова се стопи драстично!(Фото)

Няколко години, след това, българската Бони Тейлър не успя да се възстанови от изпепеляващата връзка. Ченов трупаше дивиденти на неин гръб, тя го взимаше на турнетата си и извън България, а той въртеше любов с други зад гърла й и харчеше парите й за хазарт.

Сага Тони Димитрова се похвали, че свалила излишни килца с много вода, по три литра на ден, като наблягала най-вече на зеленчуците и сезонните плодове. Ограничила хляба и почти изхвърлила от диетата си любимите си тестени и сладки изкушения.

Близки до чаровната певица обаче шушукат, че тя има нов мъж до себе си и се стопила от любов. Но, взела си е поука и не афишира връзката си публично.