68-я рожден ден отпразнува Митьо Пищова на 15 август, в деня на Успението на Света Богородица, в заведение в Слънчев бряг.

От няколко години шоуменът разпуска там от май до септември. Тази година на партито събрал 140 гости -  верни приятели и бойни другари от отминалите борчески времена- приготвил им специално меню, с което по неговите думи им събрал очите. Имало 5 крехки печени агнета, омари, скариди, миди и други морски деликатеси. Ляло се 20-годишно уиски, за което Пищова платил скромната сума от  2400 лева. 14 елитни манекенки, 10 от които от неговата агенция, забавлявали гостите.

Хвали се, че завършил партито с две от тях в джакузито, с които си поиграл няколко часа.

С четиринайсет  наведнъж Митьо Пищова празнува рожден ден

„Пак станах плейбой и си поря женичките. Ама сега го давам малко по-полека. Само по две наведнъж заради сърцето, да не вземе пак да ме предаде “, твърди Митьо.

С цели 50 килограма е отслабнал плейбоят. Това станало със специална диета, която включва диня, сирене, домати, краставици. Така от 130 килограма боляринът се заковал на 80 кг. Не близва месо, върви по 5-6 км на ден, за разлика от преди, когато не слизал от колата и не свалял телефона от ухото.

Източник: marica.bg