Красивата и чаровна актриса Елена Петрова загърби всичко и започва един нов-стар живот! Красавицата реши, че е време да стане отново това, което беше!

Къдрокосата хубавица Елена Петрова, която вече е жури на предаването по Нова ТВ – „И аз го мога”, в което популярни хора представят различни трудни акробатични или артистични изпълнения, скъса с миналото си на разюздена купонджийка. Тя отново е благоверна съпруга и слуховете говорят, че е с бащата на децата си, грижи се всеотдайно за тях и не желае изобщо да се връща към времето, когато започнаха снимките на добилия слава сериал „Стъклен дом” и тя се влюби лудо и истински в Мартин Макариев. Той пък беше част от режисъорския екип на хитовата продукция.

[caption id="attachment_339692" align="alignright" width="300"]Елена Петрова вече е друга и се връща към нормалния живот Елена Петрова вече е друга и се връща към нормалния живот[/caption]

Както се пише и в изданието „Лайфстайл”, Елена Петрова и Мартин вече определено не са заедно. Той дори се коментира като новата тръпкла на Луиза Григорова, докато познати смятат, че хладината в отношенията между тъмнокосата Елена и Мартин е дошла след неуспеха на филма „Вила Роза”, който беше замислен като първия съвременен български психо трилър, но след голямата реклама, някака бързо отшумя и не се запомни особено от аудиторията.

Други пък определят разрива между влюбените като причинен от несериозното и повърхносттно отношение на по-младия от Елена - Мартин Макариев, който близо две години не афишираше отношенията си с красивата актриса, накрая тя прие, че той не я взима насериозно и реши да сложи край, след като рискува семейството и децата си за тази връзка и не срещна нужното разбиране, научи екипът на Kliuki.bg.

Дано сега, след тази емоционална връзка и тежка раздяла, Елена Петрова да е по-улегнала и наясно с желанията си, за да се чувства пълноценна жена в личен план, както и успешен, реализиран творец в кариерата си.