Аштън Къчър е сред любимците на Холивуд

Аштън Къчър е един от най-известните американски актьори.

Наскоро 44 годишната звезда призна, че рядко автоимунно заболяване едва не го пратило на оня свят. То причинява възпаление на кръвоносните съдове и е познато като васкулит.

Това се случило преди две години, като болестта му причинила загуба на зрението, на слуха и не успявал да пази равновесие.

Аштън Къчър  се лекувал година, за да се възстанови. Сега вижда в това препятствие възможност да извлече най-доброто от злата ситуация.

„Благодарен съм, че съм жив“, споделя с усмивка чаровника на Холивуд.

Бъдещата звезда расте в скромно семейство. Той има сестра и още един брат. За да се издържа, като млад работел каква ли не нискоквалифицирана работа.Тренирал борба, но контузия завинаги го разделя със спорта.

Освен актьор, днес той е и продуцент, както и комедиен актьор.Има шеметна кариера в Холивуд, като една от най-култовите му роли е в „Двама мъже и половина“.

Личният му живот е също не по-малко интересен. Жени се за Деми Мур, която е с 15 лета по-голяма от него. Бракът им издържа осем години. През 2015 се жени повторно, за колежката си Мила Кунис.

Актрисата признава, че първата им целувка се случила на снимачната площадка. Днес те са едно от стабилните холивудски семейства и се радват на две деца.