Морал ли бе, чест ли бе, принципи ли бяха... Вече повече от месец потребители коментират, че им се вие свят от нравоучителните постове и интервюта на Диана Димитрова. Или жертвата на Юлиан Вергов, както я нарекоха.

Добре. Макар и след петилетка, актрисата набра кураж и активира бомба с вестта, че колегата Юлито я бил пребил. Хубаво! Не е хубав боя, де, а е хубаво, че си търси правата. Но дотук! Оттам насетне тя не спря да чете, да се рови и да търси негативни изказвания за себе си, които да заклеймява остро. Че как иначе, след като целият морал в нея се е събрал...

Припомняме, че Димитрова неведнъж обяви, че е жена и човек с принципи и жесток морал, които не би прекрачила. Ами... ще си сипем, защото двамата мъже (Калин Терзийски и Юлиан Вергов), чиято любовница е била, са не само доста по-големи от нея, но и обвързани. С половинки! А тези половинки също се жени, които са били наранени от Димитрова, макар и косвено. Говори се и за Велизар Бинев, но тук преки доказателства няма.

Сещаме се за всичко това, тъй като вчера Димитрова се изцепи как всички са крайно деградирали, обвинявайки я във връзка с настоящия й адвокат по делото - бившият министър Антон Станков.

"Лъжци и деградирали хора, това сте вие с тези измислици", кресна актрисата, чиито думи за деградация се сториха някак смешни на потребителите в нета.