За коледните празници актьорът Руслан Мъйнов посрещна роднини от Украйна. Всеизвестен е фактът, че той е роден в Измаил и има десетки роднини в страната.

 

Тези дни Мъйнов бил засечен в компанията на две рускоговорещи жени на шопинг в столичен мол. По всяка вероятност една от тях е сестра му. Той първо минал през чейнджбюрото, за да обърне парите да дамите в български левове.

 

Руслан Мъйнов посреща роднини от Украйна за Коледа

За разходката из мола, Мъйнов заложил на черни дънки, черна жилетка и кожени обувки. От някога закръгленият актьор няма и помен и сега е в страхотна форма. Единствено косата му оредява драстично и поради тази причина я поддържа първи номер. Придружителките му също били заложили на зимни дрехи – дълги палта и шалове, които не свалили дори по време на разходката им в търговския център.

 

Руслан Мъйнов посреща роднини от Украйна за Коледа - Снимка 2

След чейнджбюрото, Мъйнов се насочил към близкия магазин за дрехи, откъдето си купил блуза на изгодна цена, възползвайки се от промоциите им. Той заложил на изчистена бяла тениска на цена 19 лева. Тъй като очевидно му се досвидели 20 лева, дълго време се чудел дали да си я купи. Извикал и роднините си, с които да се посъветва. След като дамите старателно разучили материята на тениската, насърчили актьора да си я вземе.

Някога актьорът носеше размер XXL, но от доста време насам е минал на размер М, от което е изключително доволен.

Източник: Уикенд