Култовият актьор Руслан Мъйнов скри истината за своето отслабване

Великият актьор от шоуто „Комиците” по bTV беше застрашително наддал на килограми. Те не само че му пречеха, но и го загрозяваха на синия екран. За да изглежда мечтано слаб и секси любимецът на публиката решил да прибегне до хитър номер, без да го заподозрат. И той, както голяма част от звездния елит в България, прибегнал до услугите и скалпела на известния пластичен хирург д-р Ангел Енчев. Затова тайно отскочил до частната клиника на хирурга в Града на тепетата. Там той се подложил на утвърдената вече интервенция слагане на гастрален пръстен. Операцията се състояла в това да се сложи пръстен под хранопровода и ефекта бил уникален – намалява се драстично приема на храна, а в добавка малкото количество поети калории създава усещането за ситост.

[caption id="attachment_315148" align="alignright" width="300"]Лъжата на Руслан Мъйнов е разкрита! Лъжата на Руслан Мъйнов е разкрита![/caption]

В резултат натрупаните килограми се изпаряват яко дим и човек добива така желаната слаба фигура. За да премахне шкембето и излишните килограми комикът се бръкнал с около десет хилядарки. В платата включвала освен операцията и поставяне на пръстена и обитаване на вип стая с всички екстри за два дни. Самият шеф на клиниката лично оперирал звездния майтапчия, разбра Kliuki.bg.

Въпреки че криел, методът на отслабване бил разконспириран. Руслан Мъйнов обаче продължил да твърди едно известно време, че диетите са „виновни” за неговото неузнаваемо преобразяване. Преди това той се подлагал и на изтощителен глад и на спортни геройства, но скоро смъкнатите килца се „завръщали” с двойна сила.

Преди години с този метод буквално се стопи и екстравагантния поп фолк певец Азис. Василка също се мъчеше по всевъзможен начин и драстични диети да се приведен във форма, но резултатат по-скоро беше йо-йо ефект, отколкото реална полза от гладуване и спортуване.