На ревюто на Кавали, провело се в центъра на София през миналата седмица, се разрази задочна схватка между бившите плеймейтки Златка Райкова и Николета Лозанова. Николета бе посрещната на модното събитие като кралица, докато Златка не получила нужното внимание от организаторите и не й било отредено мястото, което смятала, че заслужава.

 

Дефилето пред катедралата „Св. Александър Невски“ събра голяма част от родния елит. Със специална покана и почести на първия ред бе настанена Николета Лозанова, която пристигна издокарана в блестяща рокля, впита в тялото й, придаваща й допълнителен сексапил. От дясната страна на Ни Ло бил настанен модният експерт проф. Любомир Стойков, а от лявата – популярният стилист Добромир Киряков, както и непознати за широката общественост мъж и жена. Компанията отпивала бяло вино, докато си бърборели весело.

Настроението от другата страна на подиума, където била настанена Златка Райкова обаче било съвсем различно. За разлика от Николета, тя била настанена на втория ред, което видимо я вбесило. За разлика от съперницата си, тя пристигнала облечена в гащеризон като за плаж, но пък за сметка на това с тежко бижу и тънки токчета, подходящи за червения килим. Позирала с фолк звездата Галена, която била заложила на ежедневна елегантност в облеклото си, след което се насочила към отреденото й място.

 

Когато осъзнала, че ще гледа ревюто от втория ред, а отколешната й конкуренция Ни Ло – от първия, блондинката побесняла и хукнала да търси сметка от представители на организаторите. След като изслушал претенциите й, човекът към когото се обърнала тя, не намерил начин да й помогне, тъй като всички хубави места вече били заети.

На горещия фон впечатление направиха и популярните близнаци Благовест и Светослав Аргирови, които изглеждали весели и доволни в еднаквите си тениски с логото на Стоичков, на когото очевидно правят реклама.

Източник: Уикенд