Русата Златка търси известност, ама наужким

Особено като я настъпят по „мазола“, плеймейтката ръси огън и  жупел. Бившата на Благо Джизъса и на кого ли не още, отговаря на питанки на фенове в социалните мрежи.

И много ясно, феновете насочиха питанията си към вторичните й полови белези. Те живо се заинтересуваха защо едната й бомба е по-ниска от другата и сочи към земята. И другият интерес, който проявяват към персоната на плеймейтката бе, дали не възнамерява в най-скоро време да намали гръдната си обиколка. Защото, според слуховете, май скоро ще става пак майка от новия си Карен.

Другият интерес, който провокира силиконката, е дали е изпитвала болка, когато й са слагали импланти при увеличението на гръдната й обиколка.

След ентото питане защо едната й цица е доста по-виснала от другата, Златка Райкова не издържа. И яростно се озъби на поредния фен, който й зададе този въпрос с повишена трудност.

„Не само едната ми гърда е по-голяма от другата, ами и единия ми крак е по-къс от другия“, изсъска еротичната моделка в мрежата.

Интересно какви ли въпроси да й задават феновете, че да може да отговаря и да удовлетворява „ огромната й духовна същност“. Нали жените от нейната категория само това развяват-силикон и начини как да стопират времето, недоумяват в нета.

Източник: Лупа.бг