Русата Златка побесня от поведението на своя любим по време на едно от най-големите унижения в живота й!

Русата Златка остана бясна от пасивното поведение на Георги Валентинов по време на публичното й унижение в местен манастир. Райкова бе изгонена най-брутално от български монаси, както писа Skandalno.net сутринта. Причината се корени в нейната рокля, която не била подходяща за манастир. Златка и Георги искали само да се помолят малко, тъй като минавали по този път. Това обаче им е било отказано заради визията на манекенката. Вместо да я защити като мъж, ММА боецът приел безмълвно решението на монасите, което не се приело никак добре от половинката му, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_319784" align="alignright" width="300"]Русата Златка бясна от поведението на Георги Русата Златка бясна от поведението на Георги[/caption]

"Защо не ме защити пред тия? Не виждаш ли, че ме унизиха. Трябваше да направиш нещо, все пак си моят мъж." - негодувала Русата Златка.

Оправданието на Георги Валентинов е било, че не искал да вдига скандали с божи служители, тъй като той самият бил ревностен християнин. Като цяло спортистът изобщо не си пада по скандалите и това може да бъде една от проблемните му черти в характера за Русата Златка, защото блондинката много държала мъжът до нея да бъде дързък и несъобразяващ се с околните, когато бива нападан. Същността на Жоро е малко по-различна, въпреки че е ММА боец. Той не обича много да се замесва в конфликти, което в случая е вбесило Златка Райкова.