Румен Луканов няма граници в търсене на забавления и нови тръпки в живота си!

Всеизвестен неофициален факт е, че Румен Луканов се гаври със съпругата си, имайки безброй странични връзки с други жени. Ина го хвана многократно, но някак все успяваше да му прости. Всъщност обаче забежките на тв водещия не са най-лошото, защото те удрят не само по жена му, но и по цялото семейство.

За да впечатлява младите дами, Румен Луканов пръскал луди пари, научи Kliuki.bg. Той изобщо не се замислял, че има двама сина, които да издържа. Огромната му заплата в "Сделка или не" по никакъв начин не проличавала вкъщи. За сметки и други разходи за семейството Румен давал около 2 бона месечно. Това обаче е почти нищо в сравнение със сумата, която получава в Нова телевизия. По непотвърдена информация, тя е около 10 хил. лв. При положение че не е спестил нито лев, най-вероятно около 8 бона на месец Луканов пръска по жени.

[caption id="attachment_339290" align="alignright" width="300"]Румен Луканов няма спирачки с жените Румен Луканов няма спирачки с жените[/caption]

"Инчето ходи облечена като най-обикновена жена. По нищо не личи, че мъжът й получава толкова висока заплата. Ясно е, че в големите телевизии се почва от няколко хилядарки. Защо ли обаче семейството на Румен Луканов не изглежда богато?!" - шушукат злите езици.

Говори се, че Ина не е напуснала мъжа си толкова години само защото нямало къде да отиде да живее. Апартаментът бил изцяло на Румен, който бил закупен преди брака му. Затова след всеки скандал заради изневери, вместо Луканов, жилището било напускано за няколко дни от съпругата му.

"Тя изтърпя много. Никога не си позволи да го предаде, въпреки че знае много за неговите "подвизи". Дано един ден той се вразуми и разбере, че щастието е в семейния комфорт." - споделя позната на семейство Луканови.

Румен бил толкова пристрастен към младите жени, че понякога той самият даже уреждал някоя своя хубавица да участва в "Сделка или не".