Румен Луканов отпразнува незабравимо своя 50-ти рожден ден!

Румен Луканов, популярен като водещия на "Сделка или не" по Нова ТВ, наскоро навърши цели 50 години, въпреки че си изглежда какъвто беше и преди десет. Списание "Love" разкрива как е посрещнал празника тв водещият.

Румен е отпразнувал най-вълнуващия си рожден ден. Двамата му сина и съпругата Ина го изненадали невероятно, като го поканили на летището без никакви обяснения. Само с една тениска на гърба и без никаква предварителна организация и багаж Румен отива на летището, където жена му Ина отпътува заедно с него на предварително организираната от нея почивка на екзотичен остров. Двамата с Ина прекарали пет незабравими дни на тази почивка и Румен казва, че това ще бъде един незабравим, прекрасен спомен завинаги. Луканов разказва, че за пръв път някой го изненадвал напълно и то така приятно.

[caption id="attachment_310811" align="alignright" width="300"]Луканов и съпругата Ина Луканов и съпругата Ина[/caption]

Румен Луканов винаги говори за семейството си с гордост и се слави като много добър баща и верен съпруг. Определя като глупости различни слухове за любовта му с по-млада жена или проблеми с брака му, разбра Kliuki.bg.

В интервю Румен Луканов споделя, че би се почувствал най-успял човек, когато един ден види децата си реализирани и създали своите добри семейства. Всичко друго е много по маловажно и преходно според тв водещия, известен и с танцовите си изяви в "Денсинг старс" от миналата година. Но за нас, зрителите, той е водещият на предаването с кутиите "Сделка или не".