Пари стояли в основата на раздялата между Григор Димитров и Мадалина Ганеа. Това съобщиха родни медии преди дни като твърдят, че иде реч за половин милион, който Мадито поискала от нашенеца, за да инвестира в бизнеса си с мода. Хасковлията обаче проявил здрав разум, отказал й и тя побесняла.

Дали е така, само те си знаят все още, но днес румънски медии избухнаха с новина и съвсем различна причина за краха на любовта гришова. А именно - моделката го гепила на калъп с друга, която "опрашвал" зад гърба й.

Знаем, че Григор се слави като най-големия женкар сред тенис звездите и в това има основание. При все, че легендата и дългогодишен номер Едно - Новак Джокович е верен на съпругата си и с перфектен брак, то Гришето мина през леглата на сума ти хубавици. Като започнем от Серина Уилямс, минем през Мария Шарапова и Никол Шерцингер, та свършим с олигархската щерка Лолита Османова. И това са само официалните му приятелки, не бройките...

Точно на такава "бройка" станала свидетел и Мадалина Ганеа, която побесняла, че при жена като нея, гаджето й може да си помисли за чужда.

"Разкара го като стой, та гледай, но не е ясно дали има изгледи да се съберат пак, или и на Григор вече му е писнало и така му е най-удобно", коментират близки до нашенеца.

Източник: България днес