На 11-ти януари през 2021-ва година местен информационен сайт публикува информация, че 2 дни преди това около 11:30 часа се е случило ПТП между село Чомаковци и град Койнаре, в което видимо има сериозни материални щети.

Инцидентът е посетен патрул на полицията, като се извършен и оглед. Установено е, че единият от водачите – 36 годишен с Месецедес 400 D е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е ударил с Опел Астра, управлявана от 58 годишен водач. Пробите им за алкохол са били отрицателни. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Запознати споделят, че инцидентът е потулен от органите на реда в Плевен, който е и родният град на Радостин Василев. Неговите родители също са известни в града, като баща му е адвокат, а майка му – лекарка. Той също така сред местните е известен и като „мъжа на Нина“, която е и голям полицейски шеф в столицата. По време на инцидента Руди Гела е активен член на партията на Слави – Има такъв народ.

Запознати споделиха, че спортният адвокат тогава е „купил“ пострадалия Красимир Генов, като му е дал кола за 3 000 ле, за да го обезщети и по този начин да го „помоли“ да мълчи.

Година по-късно Радостин Василев е избран за министър на спорта и тогава започва да паркира зад Спортната зала луксозен Мерцедес 400 с мутренски номер СВ 5555 РВ, като и вече не се говори за ПТП-то, което е „забравено“ и от пострадалия.

Източник: pik.bg

Руди Гела спретнал зверско меле на пътя - ето как запушил устата на потърпевшия шофьор (СНИМКИ)

Руди Гела спретнал зверско меле на пътя - ето как запушил устата на потърпевшия шофьор (СНИМКИ) - Снимка 2

Руди Гела спретнал зверско меле на пътя - ето как запушил устата на потърпевшия шофьор (СНИМКИ) - Снимка 3

Руди Гела спретнал зверско меле на пътя - ето как запушил устата на потърпевшия шофьор (СНИМКИ) - Снимка 4

Руди Гела спретнал зверско меле на пътя - ето как запушил устата на потърпевшия шофьор (СНИМКИ) - Снимка 5