Добре, че са имената в социалните мрежи, че да разпознаваме хората като ги видим на снимка, особено жените. Това се потвърди с пълната си сила при Ива Софиянска, която е рожденичка. Щерката на Стефан Софиянски стана на 36 години, но посрещна празника си скромно и в семеен кръг.

Тя пусна снимка с тортата като благодари за пожеланията на всички и ги "ориса" на същото. Мнозина от потребителите обаче останаха като гръмнати от шокиращата промяна на Ива Софиянска - Божкова.

Рожденичката Ива Софиянска със сменена физиономия, хвърли всички в нокаут! (Няма да я познаете - СНИМКИ)

Съпругата на Антон Божков, сина на Васил Божков, винаги е била брюнетка с доста къса коса. Е, днес е пълната противоположност - с дълги и руси коси. На фотото Ива е с тъмни очила и затова не се вижда дали си е правила някакви по-сериозни корекции по лицето, но като цяло тя е неразпознаваема.

"Леле, хубаво, че прочетох отгоре името й, иначе нямаше да я позная и за милион долара. Много е различна, но дали си е правила нещо, или просто е остаряла... Да свали цайсите, та да я видим", коментират потребители в нета.

Знаем, че Ива Софиянска и Антон Божков отдавна избягват да се появяват в публичното пространство, особено след като свекърът й си тръгна от България и се премести да живее в Дубай след множеството скандали.