Розалинда Челентано призна публично истината за себе си

[caption id="attachment_301392" align="alignright" width="300"]chelentano Розалинда (вляво) и любимата й Симона не могат да се оженят в Италия, където еднополовите бракове не са разрешени[/caption]

Розалинда, която е дъщеря на известния Адриано Челентано, нашумя преди време с изпълнението си на характерна роля във филма на Мел Гибсън “Страстите Христови”. Талантливата актриса изигра Дявола, провокирайки нееднозначни коментари. Сега отново вдига шум около себе си с признания за особеностите на своя интимен живот.

Розалинда се изповядва пред италианското издание Vanity Fair, уточняват от www.eg.ru . Актрисата разказва как още в тийнейджърските си години изпитвала привличане към момичета. Опитала да се среща с мъже, но никак не й харесало. Сега дъщерята на Челентано живее с приятелката си, 40-годишната актриса Симона Бориони. Двойката мечтае да вдигне сватба, но в Италия това не може да се случи: там еднополовите бракове не са разрешени.

“Когато научих за това, първата ми работа беше да го споделя с по-голямата ми дъщеря Розита”, коментира съпругата на Челентано – Клаудия Мори. На Адриано майка и дъщеря съобщили деликатната новина малко по-късно. Адриано Челентано сам предложил да поговорят с Розалинда и да я уверят, че нищо в отношенията им няма да се промени. “За нас най-важното е Розалинда да е щастлива – тогава и ние сме щастливи”, казва още Клаудия.