В нервна криза е изпаднала Ромина Тасевска и то още след първия излъчен епизод на "Събеден спор" с нейно участие. Бившата миска и бивша панелистка на Гала осъзнала, че да заеме мястото на Нана Гладуиш далеч не е толкова лесно, колкото си го е представяла.

Разбира се, не е нужно да уточняваме кое е довело до плача и нервния й срив, та се наложило да взима успокоителни. Това е масовото недоволство и дори бунт на зрителите, които взривиха мрежата със стотици, дори хиляди коментари как не искат Тасевска на екран.

"Не се справя. За нищо не става. Като не може да се върне Нана, намерете поне една свястна и адекватна нейна заместничка, не вярваме да няма такава. Тази да си ходи при Гала и да кудкудяка там за светски новини, защото е видно и идиот би го разбрал, че не я бива за сериозни теми като тези в това предаване", "крещят" зрителите.

Ромина дори постоянно звъняла на Жоро Игнатов, за да го пита дали ще я уволнят и да си търси ли нова работа. Той се опитвал да я успокои и да я увери, че няма такова нещо и тя ще замести Нана занапред, но Тасевска не вярвала. Дори мъжът й Дарко Тасевски започнал да се дразни и да я заставя да си върне ума.

Източник: Crimesbg.com