Ромина Тасевска, която е част от панелистите в предаването на „На кафе“ от две години, изглежда е в очакване на четвъртата си рожба.

 

Съпругата на футболиста Дарко Тасевски успява да съчетае успешно работните си ангажименти с тези на родител. Бившата миска е майка на три деца – Дария, Давид и Антонио. Неотдавна обаче тя сподели, че двамата със съпруга й винаги са искали четирима наследника и изглежда са напът да сбъднат мечтата си.

 

Прави впечатление, че в последни време хубавицата е видимо наедряла в областта на талията.

Дори Гала й намекна за евентуална бременност, но тя отговори с недомлъвки. Ромина винаги е отбелязвала, че не се плаши от много деца. Вероятно сега, когато трите им деца вече са по-големи, би могла да се отдаде отново на бебешки неволи…

 

Ромина Тасевска е в очакване на четвърта рожба

Последните кадри на дългокраката блондинка в Инстаграм са  доста подозрителни. На някои от снимките ясно личи малък корем. Ако това не е зрителна измама, то означава че Ромина наистина е в очакване на четвъртата им рожба. За момента обаче тя не е потвърдила официално новината.

 

Припомняме, че двамата със съпруга й се завърнаха окончателно в България преди четири години. Преди това изкараха доста време в Тайланд заради професионалните ангажименти на Дарко, който е от македонски произход. Именно в екзотичната държава Тасевска роди синовете си Давид през 2014 г. и Антонио през 2016 г. Най-голямото им дете – дъщеря им Дариа, се появи на бял свят в Израел, където изкараха 2 години. Семейството напусна България през 2012 г... но вече трайно се е установило у нас.

Източник: Уикенд