Джино Бианкалана е пълен коплексар и това се знае от всички, които го познават. Макар да няма причина да се срамува от произхода си, той го прави. Истината е, че е ром и рожденото му име е Гино Ташев. Шампионът на „ВИП Брадър“ и „Биг Брадър: Мост Уонтед“ упорито отрича истинския си произход.

За да е по-достоверен, с цялата си наглост Джино обвини певицата Луна по време на шоуто преди 9 години, че е циганка. Тя отрече и каза, че ще го съди, ако го повтори. Самият той обаче е ром.

За разлика от повечето хора от своя етнос, Джино успя да направи семейство с жена, която е доста над него във всяко едно отношение. Ясно е от пръв поглед, че външно Кристиана Канева е над хилавия и мургав Джино. По-интересното обаче е, че тя е лекар по професия, а той е тираджия. Тя е с висше образование, при това медицинско, докато Гино едва е „избутал“ гимназия.

Джино е фалшив във всяко едно отношение. Той все още носи фамилията на бившата си съпруга, за да не го разпознават в САЩ, че е от България.

Именно тези негови комплекси го накараха да се бута по риалити предавания, тъй като мечтата му е била да стане известен. Точно заради това се сгоди за Джена, но фолк дивата бързо го разбра, че е измислен богаташ и го заряза.

Към момента Джино не е много добре с парите. След смъртта на баща му се наложи сам да се справя с финансите. Самият той признава, че се прехранва като тираджия в САЩ. Когато натрупа повече пари, се връща у нас да си ги харчи.

Явно риалити героят работи само през половината време от годината. Ако зависи от него, ще се върне в Америка завинаги, но заради жена си не го правел. Тя все пак тук е лекар, а там ще трябва да разнася пици.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com