Меко казано бясна и дори истерична е Роксана, а причината е сестринската й любов. Нейният брат Радослав Гергов - Радула беше изгонен от "Гласът на България", след като нито един от менторите не се обърна, за да го поиска в отбора си. Радо пее в съвсем друг стил от този на Роксана - пада си по хард рока и метъла, но не успя да впечатли с гласовите си данни никого.

Това накара певицата да изригне и да обвини в некадърност журито, особено Дара, която, според Роксана, нямала нито някакви забележителни вокални дарби, нито хитове. "И тя ще се изказва, че той не можел да пее. Някаква певица, от която чеп за зеле на става. Ще го запиша в американския формат, защото тукашния толерира некадърници. Вие убихте брат ми! Не ви понасям", гневеше се Роксана, а потребителите се разделиха на два лагера.

Едните са на мнение, че Рокси, която по принцип си е доста експанзивна, е проявила невъзпитание и дори наглост. "Тя за каква се има?! Това шоу да не й е бащиния?! Като не са харесали изпълнението на брат й, значи не са. А и ние го слушахме, далеч е от Фреди Меркюри или вокала на Металика, хайде моля ви се", коментират едни.

Други пък разбират певицата и гнева й, защото кръвта е по-силна от всичко, особено, когато си в наистина близки отношения с роднините си. "Пее си момчето, права е Рокси. Всеки би се ядосал, ако на мястото му беше негов близък. А и Дара наистина какъв капацитет е, че да се прави на ментор поредна година?!", смятат те.