Роксана не сдържа сълзите си и разказа цялата история!

Роксана, която изненадващо напусна шоуто "Къртицата" по ТВ7 направи разтърсваща изповед и плака от душа. Защото истината й се оказа най-страшната - тя изгубила детето си заради участието си в "Къртицата".

В откровено и прочувствено интервю за Блясък, Роксана сподели, че понеже цикълът й закъснявал и не се чувствала комфортно, тя помолила екипа на "Къртицата" да й предоставят тест за бременност. Имала съмнения, които се потвърдили веднага, щом тестът дал резултат.

[caption id="attachment_310420" align="alignright" width="300"]Роксана не крие билката си от помятането Роксана не крие билката си от помятането[/caption]

На него се появили две чертички като едната от тях била по-бледа. "Това се получава, когато си в най-ранен етап от бременността. Наистина не го очаквах, защото с приятелят ми още не бяхме планирали да имаме дете. Но се зарадвах и реших, че е по-добре да напусна шоуто, за да отидем на лекар и да разберем наистина ли ще ставаме родители или не", разказва Роксана.

Така и направили, отишли при гинеколог, но лекарката им казала, че е още рано, за да се определи и да изчакат поне седмица или десетина дни. "Така и направихме. Чакахме и вече се радвах на бъдещото си бебче. Скоро обаче, още преди да ме прегледат отново, цикълът ми дойде. Знам, че съм пометнала и изгубих бебето си. И всичко това е главно заради напрежението и стреса покрай влизането ми в "Къртицата", разказва през сълзи Роксана, убедена, че при други условия категорично е щяла да запази бебето си.

"Явно така е било писано. Щях много да обичам това дете, но ако ме питате сега дали планирам друго, ще ви кажа, че не знам. По-скоро не съм готова. А и след преживяното имам нужда от повече време, за да поема тази отговорност и наистина да бъда свестен родител, заедно с приятеля си", каза Роксана.