Мика Стоичкова успя да се набута

Мика Стоичкова се уреди със собствено предаване по Нова телевизия. Щерката на Камата с връзки си издейства авторско шоу по Нова телевизия от есента. След като зейва място, заради сваленото ток шоу на Венета Райкова „Горещо”, Мика веднага съзряла възможността да запълни луфта и да се на мърда. Дъщерята на футболната легенда разбрала, че това е големия й шанс и моментално се задействала, разбра Kluiki.bg.

Мика отдавна натискала продуцентите на медията да я изкарат на синия екран. Както пише вестник „Уикенд”, Мика Стоичкова вече е подписала договор с продуцента Нико Тупарев. Шоуто, което ще води Мика Стоичкова ще има параметрите на воденото от Венета Райкова, без да жълтее драстично и да е супер скандално.

[caption id="attachment_322370" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова успя да седне на стола на Райкова Мика Стоичкова успя да седне на стола на Райкова[/caption]

По препоръка на шефовете, тя ще следва модела на Николета Лозанова и много-много няма да се мярка на екран, за да не отегчи зрителите. Продуцентите залагали много на Мика, за да привлече и младежката аудитория.

Е, много е пробивна и нахална, колко много медии обиколи, но накрая все пак успя да се навре, не спират злобните коментари.

Мика Стоичкова пък от суеверие и заради пословичната българска злоба и завист отказва докрай да разкрие какво ще гледаме наесен в предаването й. Мика Стоичкова отказала офертата на Вип Брадър, заради ангажиментите си около модния си бутик. Пък и мераците й били към телевизията.

Припомняме, че преди няколко години щерката на Камата стана спортен коментатор в Барселона. Разправяше, че уж сама се уредила и никой не знаел чия дъщеря е, ама веднага я взели. Въпреки това авно на работодателите не им допадна как коментира играта и прави анализи, и много скоро бе освободена от апетитната позиция.

Мика Стоичкова реши да натрупа опит на родния ефир и преди три години се завърна в родината.

За този период по-голямата дъщеря на Ицо Христов обиколи доста медии и участва в много предавания, но дълго не се задържаше на позициите си.

Но това никак не прекърши желанието на модната дизайнерка да се изявява по телевизията.

После апетитът на Мика Стоичкова се насочи и към киното. Тя не познаваше никой от арт средите, но бившото й гадже Иво Аръков й помогна за този трансфер. Това е една от причините Мика да не спира да дрънчи по телефона на Иво. Въпреки че за пред хората Мика Стоичкова обяснява, че между тях продължава да витае страхотно приятелство.