Бившият на Вики от Мастило стана новият Годжи в шоуто на Би Ти Ви!Бившият на Вики от Мастило

или бившият фронтмен на група „Мастило” Десислава Данчев - Десо е в основата на оркестъра, който трябва да замести „Ку-ку бенд” в късния вечерен пояс на Би Ти Ви. [caption id="attachment_439227" align="alignright" width="223"]Вики от Мастило Бившият на Вики от Мастило се превърна в новия Годжи[/caption] Музикантът е не само дуетна, но и житейска половинка на певицата на „Мастило” Вики. Но аферата им продължава кратко.

Днес тя е щастливо задомена за бизнесмен и има две деца. Но Десо също може да се похвали с отроче. Алина е плод на връзката му с дъщерята на Иво Танев - Албена, с която са разделени.

Майката на наследницата му също се пробва в музиката, но не успя да впечатли в „Гласът на България”, преди това водеше за кратко тотото, а последното, с което се занимава, е репортерството в „На кафе”. Сега и Десо започва телевизионна кариера. Той е основният участник в бенда, с който водещият Николаос Цитиридис си говори по време на шоуто. Точно, както Слави Трифонов прави с Годжи, още повече че секси певицата на новото шоу по Би Ти Ви бе забутана на задния ред. Явно злобните коментари за стила й на обличане в първото шоу са си казали думата, макар че виновни за нелепия й външен вид са стилистите на предаването, а не самото момиче. Източник: hotnews.bg