Благовеста Бонбонова е Мис Плеймейт, родната ни красавица пробива и Германия!

Вчера на интервю в БТВ в предаването "Преди обед" гостува плеймейтката Благовеста Бонбонова. Тя става популярна в България, когато през 2010 година участва в конкурса "Мис Плеймейт". От тогава постоянно я канят на светски партита и често излизат материали за нея, въпреки че самата тя рядко се показва на публични събития, но интересът към нея не стихва, което учудва дори самота момиче.

[caption id="attachment_308210" align="alignright" width="300"]Родна красавица пробива и в Германия Родна красавица пробива и в Германия[/caption]

Благовеста Бонбонова е обикновено момиче, от Ямбол, учи маркетинг в НБУ в София и в момента живее с приятеля си, който е футболист от Левски. Фамилията и всъщност не е Бонбонова, това е нещо като псевдоним, тя на шега така се регистрирала във фейсбук и от там останала с това име в общественото пространство.

Благовеста Бонбонова е била и танцьорка, но никога не е правила стриптийз, както пишат жълти издания в България. Няма страст към футболистите, просто последните й двама приятели са футболисти, но не държи мъжът до нея да е с тази професия.

В германско мъжко списание нейни снимки попадат случайно. Видели в интернет снимки на нашата красавица, представители на списанието се свързали с нея. Тя се заинтересувала от отправената й покана и понеже обича да се снима, приела. Там снимките й предизвикали истински фурор. Благовеста Бонбонова твърди, че предизвикателните фотосесии вече не са й интересни и това е бил просто даден период от живота й, сега се фокусира върху други неща.

Най-впечатляващо в живота на тази родна красавица е и нейното най-трудно премеждие. На 17-годишна възраст изненадващо получава инсулт, както празнува с приятели. След това е в инвалидна количка за няколко месеца, но с много воля, вяра и помощ от близките й тя отново е на крака, жива и здрава и се радва на живота си и младините си!