Родителката на Преслава - Янка, научи зловеща истина, от която настръхна!

В същински шок изпадна майката на Преслава - Янка, когато научи зловеща истина за щерка си. А именно, че Преслава гасне не от болест или от тежка диета, а от черна магия. Магия, направена й от вещ в областта ходжа. Това разкриха с уплах близки до семейството на певицата, след като Янка посетила прочута врачка, с която да се консултира за щерка си.

Родителката на Преслава, както и цялото й семейство вече месеци наред не можели да спят спокойно от притеснение заради болезнената слабост на Преслава, която е факт за цялата страна. И докато се говореше какво ли не - че Преслава е болна от анорексия или друга болест, че нарочно гладува, за да слабее и прочие, истината се оказа друга.

[caption id="attachment_313579" align="alignright" width="300"]Преслава има черна магия, направена й от колежка. Коя ли е злосторницата?! Преслава има черна магия, направена й от колежка. Коя ли е злосторницата?![/caption]

Или поне истината за прочута врачка, която е категорична - Преслава има черна магия, направена от ходжа, която цели да я съсипе физически. Ужасяващото е, че според врачката, магията е направена от нейна колежка от "Пайнер", която мразела Преслава от дън душа и била готова на всичко, за да я премахне от пътя си.

"Не, не и детето ми!", това били думите на Янка, които тя изплакала като чула страшните думи на врачката, споделят очевидци.

"Магията е много силна и ще е цяло чудо да бъде развалена", казала ясновидката на родителката на Преслава, която обаче не пожалила пари и време. Тя дала на врачката 600 лева и я посетила цели 12 пъти, през които последната правела ритуал след ритуал за разваляне на прокобата.

Самата Преслава не знаела, че майка й ходи при ясновидката заради нея, защото още преди години двете имали сериозни разправии относно вярата на Янка в окултните науки и ясновидците.

Янка обаче е решена на всичко, за да отърве детето си от злата магия и е убедена, че ако ще и след още хиляда ритуала да е, но Преслава ще се раздели с магията и отново ще се превърне в онова здраво, жизнено и енергично момиче от преди.