Родителите на малката Симона не могат да повярват на случилото се!

Родителите на Симона Иванова от Свищов изпаднаха в същински шок след изненадващата постъпка на Слави Трифонов. Шоуменът отново доказа, че е абсолютно непредвидим и от него може всичко да се очаква. В случая обаче облагодетелствана е гласовитата Симона и семейството й.

След като трите ангелогласни момиченца Крисия, Симона и Гергана вече цял месец мерят сили и гласове в конкурса за екранна партьорка на сладура г-н Андреев, те прекарват много време в столицата. Оказа се, че Слави Трифонов е платил престоя в хотела и на трите, но лично към Симона е направил огромен жест - приютил я в дома си!

[caption id="attachment_308015" align="alignright" width="300"]Симона Иванова се нанесе да живее в апартамента на Слави Трифонов Симона Иванова се нанесе да живее в апартамента на Слави Трифонов[/caption]

Да, това е самата истина, разбра Kliuki.bg. След като научил, че родителите на детето-чудо Крисия Тодорова имат намерение да закупят апартамент в София, Слави лично им помогнал да изберат подходящо жилище. А на семейството на Симона предложил нещо уникално - да живеят в един от апартаментите, които фирмата му притежава в квартал "Младост", пише Пик.

Постъпката на Слави Трифонов дълбоко развълнувала родителите на Симона, които са на седмото небе от радост. Запознати коментират, че Слави е направил нещо наистина благородно, но действието му се прие не дотам еднозначно.

Щом новината видя бял свят, зрители на "Шоуто на Слави" изкоментираха, че макар и добра, постъпката на Дългия не е много редна. Защото по този начин той открито показва симпатиите си към Симона и може да се поспори относно обективността на решението му кое от момиченцета ще бъде избрано за победител.