Симона Иванова не е изпяла и нота от петък вечерта, казаха хора от шоуто!

Родителите на малката Симона Иванова от Свищов са силно притеснени, защото детето им спря да пее. Това разкриха хора от екипа на "Шоуто на Слави", които също се чудят какво да направят, за да разведрят момиченцето.

Симона не е пяла от петък вечерта, когато бе големият финал на конкурса в шоуто, а за партньорка на малкия Митко Андреев бе провъзгласена Крисия Тодорова. Симона Иванова чисто по детски се радвала за успеха на приятелката си Крисия, но не можела да преодолее факта, че Слави не е оставил и другите две деца - нея и Гергана в предаването.

[caption id="attachment_308598" align="alignright" width="300"]Симона е щастлива заради Крисия, но и тъжна, че се прибра у дома Симона Иванова е щастлива заради Крисия, но и тъжна, че се прибра у дома[/caption]

"Симона се надяваше, че и трите ще бъдат победителки и Слави ще реши да ги върти през седмица. Така всяко едно от децата щеше да остане доволно. А сега Симона е тъжна, което е разбираемо за 8-годишно хлапе. Лошото обаче е, че тя дори не иска да пее на концерта в родния си град, който наближава", разказват източници от екипа на шоуто.

Днес Симона Иванова е трябвало да се яви на репетиция, за да се подготвя за представянето си пред своите съграждани, но не е отишла, защото казала на татко си, че не й се пее. Явно напрежението през последните три месеца си е казало думата и Симона е хем уморена от тежката работа, хем и по детски разочарована, че са я изпратили да се прибира у дома, пише Пик.

Бащата на Симона Иванова не крие, че е разтревожен за настроението на щерка си, но го успокоява мисълта, че й трябва само малко време, за да ги зарадва отново с красивия си глас.

Тъкмо по тази причина - запознати разкриха, че и Крисия се чувства изморена от целия този стрес, продуцентите на шоуто и самият Слави решили да отложат репетициите за предстоящите концертни изяви чак за сряда. А и както Крисия, така и Симона Иванова, и Гергана били достатъчно добре подготвени, за да изпеят без проблем и професионално песните си, както винаги досега.