Родителите на Карен са му поставили ултиматум

Майката и таткото на арменеца не понасяли Русата Златка. Те били притеснени, че сина им залита по жена с доказано опасен морал. Това съобщи близка до фамилията Хачатрян.

„Те са консервативни хора и не приемат Златка с толкова скандално минало. Искат снаха различна от плеймейтката. Дори са поставили условие на сина си да я зареже“, съобщава още информатора.

Родителите на бившия тенисист не били съгласни да има връзка с доста по-възрастна жена, която има тефтерче с похождения. Златка Райкова е на 36 лета, докато Карен няма още 28. Те не били съгласни сина им да отглежда и чуждо дете, което е син на също така скандалния плейбой футболист Благо Джизъса.

Карен обещал на мама и тате да зареже Русата Златка, след като се върнат от почивка в гръцкия остров Миконос. Тримата се прибраха от почивката преди две седмици. Но сега пък отмарят на Северното Черноморие. По всичко изглежда, че Карен не е изпълнил обещанието си и продължава да е дружка с Русата Златка.

Само че докога ще издържи, никой не знае. Защото той е финансово зависим от родителите си, шушукат негови авери.

А Русата Златка го ловна, след като благоверния й Благо Георгиев я заряза заради по-младата Полина, с която мина под венчило.