Роди ме, мамо, с късмет, може спокойно да се замени и с "роди ме, мамо, с връзки"... Поредното потвърждение е дъщерята на наша чалгарка, която иска да става журналистка. Разбира се, това е чудесно, но тя беше набутана директно в националната Нова телевизия. Кой редови стажант може да се похвали с подобен късмет, м?!

Става дума за щерката на залязлата отдавна Соня Немска и бившият пандизчия Янко Ваташки - Лудия. 21-годишната Рая Ваташка иска да влезе в медиите и, разбира се, беше уредена направо в Нова, което е повече от престижно за обикновен стажант.

Роди ме, мамо, с връзки: Чалгарка набута дъщеря си директно в Нова телевизия! (СНИМКИ)

Тя вече направи няколко репортажа и да, определено личи, че се старае и полага усилия. В нюзрума на медията обаче обсъждат - пак с известно право, че ако не беше Соня Немска, момичето вероятно нямаше да види национален ефир още доста години.

"Хайде стига! Толкова кадърни деца има, толкова студенти, които са родени за тази работа, но нямат необходимите познанства и връзки. А щом си синковец или щерка на този и онзи - мол, заповядайте, вратите са отворени", коментират източници от телевизията.

Рая си има и приятел, с когото редовно пътува по света, но вече не пропуска и работните задължения. Ще видим как ще го прави и занапред.

Източник: Crimesbg.com