Турнето на Глория в САЩ далеч не е това, което рекламират!

Примата на поп фолка Глория замина на турне зад океана. Глория ще пее пред българското общество в няколко от най-големите американски щати. И прочие, и прочие реклами. Които обаче до една се оказаха въздух под налягане.

А истината е толкова прозаична, че чак нагарча. Защото прословутото турне на Глория в Америка не е нищо повече от съвременен римейк на Бай Ганьо тръгна по Европата. Това, разбира се, няма да го признае официално никой, още по-малко самата Глория, която си счупи ръцете да се бие в гърдите колко е успешна визитата й в страната на неограничените възможности. Където обаче не я знае никой.

[caption id="attachment_315613" align="alignright" width="243"]Глория Глория в САЩ или Бай Ганьо в Европа - открийте разликите![/caption]

Е, освен 50-те нашенци, събрали се в няколко мизерни зали или кръчми от типа селски хоремаг, за да "приветстват" примата. Както добре се вижда на снимките, макар и предвидливо да са умалени и нацвъкани като колаж, във въпросните "ресторанти" дори няма нормални чаши.

Феновете на Глория зад океана надигат ракиите от обикновени червени пластмасови чашки за еднократна употреба, каквито вече не се ползват дори в хоремага по селата у нас. А ако се вгледате в чиниите, ще видите "класическите" кюфтета с лютеница, които почитателите на Глория усърдно дъвчат, докато тя им подарява най-новите си или вечни хитове, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315615" align="aligncenter" width="300"]Тук пее Глория. Това на елитен ресторант ли ви прилича?! Тук пее Глория. Това на елитен ресторант ли ви прилича?![/caption] [caption id="attachment_315616" align="aligncenter" width="300"]Кюфтета с лютеница - класика в хоремага Кюфтета с лютеница - класика в хоремага[/caption]

"Големите турнета на чалгата са пълен цирк. И това не се отнася само за Глория, а за всичките й колежки, които ни проглушават ушите всеки път, в който си грабнат "бохчите" и хукнат към Америка. Както отлично се вижда на снимките, концертите им по-скоро приличат на селска разпивка или циганска сватба, отколкото на истински концерт, за какъвто пайнерките могат само да мечтаят", коментират присъстващи на турнето на Глория в Чикаго.

[caption id="attachment_315617" align="aligncenter" width="288"]Сладка гледка са пластмасовите чашки с ракийка, нали?! Сладка гледка са пластмасовите чашки с ракийка, нали?![/caption] [caption id="attachment_315618" align="aligncenter" width="300"]Има ли повече от 20-30 фена??? Има ли повече от 20-30 фена???[/caption]

Черешката на тортата обаче е, че самата Глория далеч не е отседнала в скъп и луксозен хотел, за какъвто Пайнер никога не би отделил средства. Наша Глория била принудена да спи в квартира на нашенци и о, ужас - да дели общ санитарен възел с тях. "Горката Глория с неосъществените претенции", кикотят се майтапчии.