Макар Джулиана Гани да не успя да спечели „Като две капки вода“, няма причина да е недоволна от участието си в топ шоуто на Нова тв. Тя показа невероятни артистични заложби в предаването за имитации, както и неподозирано вокално майсторство.

Отличното й пеене бе приятна изненада дори и за самата нея.

 

Щом сцената утихна след финала на „Капките“ на 13 май, Мис Силикон 2013 г. се прибра вкъщи си си стегна куфарите за екзотична ваканция в Тунис, където се радва на слънце, море, плаж, коктейли. Това й удоволствие продължи десетина дни.

 

Определя победителя в „Капките“ Владимир Зомбори като човек с много таланти и страшно отдаден на всичко, с които се захване. Твърди, че всички участници във формата й липсват страшно много и е нормално да е така, предвид, че цели 3 месеца бяха почти непрекъснато заедно.

 

Признава, че мъжките образи в предаването били най-трудните й моменти, тъй като е 100%-ва жена. Не знаела как точно да се движи и да се държи като мъж, но пък за сметка на това й било забавно. Заради суетността й отначало й било голяма мъка да е с брада, мустаци, гола глава… категорична е, че за кифла като нея това е истински шок. Срещнала сериозни затруднения в превъплъщаването й в Мерилин Менсън, който е доста специфичен, но щом се видяла в огледалото, едва не припаднала. Не й било лесно да имитира и Рики Мартин.

 

С пеенето успя да изненада не само публиката, а и самата себе си, тъй като изобщо не знаела за тези си заложби. В „Капките“ предизвикала себе си и е доволна, тъй като сега вече може да се гледа всякак в огледалото и е повече над нещата. Дори суетата й е потисната и вече може да излезе на улицата без грим – нещо, което преди било немислимо. Освен това отслабнала 5 кг. и се чувства прекрасно.

 

По време на ангажимента й в „Капките“ за децата се грижела майка й, която й помагала за всичко, а служебните й ангажименти останали на заден план. Близките й са единодушни, че се е представила много добре в предаването и дори твърдят, че е дала всичко от себе си и е откритието на сезона.

 

Засега няма намерения да сключва брак с приятеля си Теодор, но подчертава, че съдбата си знае работата. За никого не е тайна, че в миналото доста се опари с браковете. С Теодор са заедно от три години и твърди, че си живеят супер, обичат се и се уважават и без да са се подписали. Определя го като страхотен мъж, баща и приятел, разбира я и я подкрепя във всичко. Освен това е голям романтик – всяка сутрин й пише бележка за добро утро. Често й подарява букети с повод и без повод…

 

Признава, че мечтае за момиче и допълва, че може би ще сбъдне мечтата си на по-късен етап, тъй като в момента има доста професионални ангажименти, две деца, две кучета и няма как да се справи с още едно дете. Категорична е, че Теодор се държи прекрасно с първородния й син Давид и допълва, че ако не го беше приел, нямаше да се стигне до там да има дете от него. Често, когато е ангажирана, той се грижи за Давид и Кай, и е много отговорен родител.

 

Според нея Давид прилича повече на нея по характер, тъй като е много суетен, упорит и артистичен. Даже се ядосва като нея, а и начинът, по който гледа човек в очите, когато иска нещо, е същият като нейния.

Категорично отказва да коментира отношенията си с бащата на Давид – Илиян и допълва, че за бившите се говори или хубаво, или нищо.

 

За момента не планира нови корекции по тялото си, тъй като е направила всичко, което е искала. Най-скорошната й интервенция била за повдигане и уголемяване на задните части. В работата й е от изключителна важност бедрата й да са слаби, а дупето – леко вирнато. Възстановяването след операцията било малко по-трудно, защото имала оток и 20-тина дни ходела със специален еластичен клин, който бил адски неудобен.

В първите дни я измъчвала и болка, но е наясно, че красотата изисква жертви.

 

За някои неща е суеверна. Всяка сутрин гледа зодиите и й прави впечатление, че астролозите доста познават. Винаги когато кихне иска трицифрено число, за да изчисли човека, който мисли за нея. Ако черна котка й пресече път, може да отмени пътуване и го е правила неведнъж. За някои хора това е глупаво и инфантилно, но тя намира смисъл.

Източник: Уикенд