Мара Отварачката отново сътвори поредното безумие

Поп фолк дивата Мария направи поредния си резил. Чалга звездата не може да стои мирна, без да измайстори някаква глупост. На миньончето, официално превърнала се в госпожа Гущерова, цъкали все по-щурави идеи. Една от които бе да остави кучетата си на диета.

В тузарския дом на съпруга си милионер, в баровския квартал Бояна чалгарката отглежда няколко кучета. Две от тях са от породата Чихуахуа, има двойка огромни санбернари, още един териер и ирландски сетер. Досега за храната на четириногите поп фолк дивата броеше всеки месец по десет бона. Мария винаги ги е глезела само с италиански консерви, като едната кутия струва по десетина лева, пише в. „Всеки ден”.

[caption id="attachment_338315" align="alignright" width="300"]Мария пак сгафи Мария пак сгафи[/caption]

Разбира се миньончето на „Пайнер” побърза да се похвали в социалната мрежа, но реакцията оттам я изненада. Последваха гневни нападки във Фейсбук, като потребителите яростно я критикуваха заради тази нечувана глезотия, при положение, че сънародниците ни едва кретат с триста лева на месец. А певицата си позволява десет бона месечно само за храна на питомците си. Стресната, Мария решила да обсъди казуса с възпълния богаташ, разбра и Kluiki.bg.

След което веднага сменила италианската с българска консерва, която била значително по-евтина. Щукнала й и безумната идея да намали и храната им и да ги подложи на диета. Досега четириногите й приятели си хапвали всеки час, но след семейния съвет те вече се хранели само веднъж на ден.

Припомняме, че преди време будни фейсбукари алармираха, че Мария е поставила на диета и малката си дъщеря Марая. Момиченцето, което тази година е първи клас, било подложено на драконовски диети от амбициозната си майка, която искала да е с манекенски размери. Мария имаше напъни да втали и пухкавия си съпруг Християн Гущеров. Но „Мечо” не се поддаде на дресировката й, като заяви, че стабилния мъж е едър и така се отърва от терора й.