Зрителите са бесни на Тита и Софи Маринова

Двете певици са част от журито на новото шоу „Звездите в нас“.

Самата Тита си давала сметка, че не става за жури в това ново шоу. Поп дивата, която стана фолкаджийка, недоумявала защо нея са  посочили продуцентите за фактор.

„Изобщо не се чувствам компетентна да оценявам дали хората тук са добри. Само внимавам дали са хванали образа“, признавала си Христина Христова. Певицата с най-големия натурален бюст обаче разгневила зрителите не само с неадекватното си държане и селския акцент, а защото нямала и грам музикална култура.

Като виц се носи сред зрителите пискливия й възглас „Ау, колко са страшни…“, на участници, които имитирали популярната рок банда „Рамщайн”.

Не само Тита била попиляна от унищожителната критика на зрителите на шоуто и хора от телевизионните среди. Същата секира получила и другата част от журито, Софи Маринова. Още в първия епизод ромската перла поне тридесет-четиридесет пъти употребила паразитната дума „нали“. И също показала, че не вижда повече от жанра, в който извива глас.

„Шоуто е интересно, забавно. Участниците са свежи има и невероятни гласове. Само че двете „дами“ са отврат. Там не им е мястото, доста неадекватни са!Те просто не бива да са жури в такъв формат.Голямо разочарование са!“, са само част от негативните коментари по адрес на Софи Маринова и Тита.

Източник: Уикенд