През това лято Росица Кирилова ще навърши 60 г. и това очевидно здраво я депресира. През всичките тези години тя успяваше да превъзмогне факта, че няма деца, с това, че е много красива. С възрастта обаче и това започна да й изчезва, което я принуди да направи нещо покъртително грешно.

Роси е решила, че трябва да се подмлади, за да стане по-красива, но в случаите като при нея, когато човек има естествена красота, изкуствените методи нямат особен ефект. Ето защо певицата по-скоро стана за пълен резил.

На последните снимки си личи, че изпълнителката на „Моята кукла Барби“ си е наляла много ботокс в лицето, което обаче има обратен ефект. Вместо да се разкраси, Роси е станала направо плашеща.

Красавицата на соца още преди около десетилетие беше прибегнала до подмладяващи процедури и още тогава нямаше добър ефект този неин опит. Очевидно обаче това, че ще удари 60 г. само след месеци, е депресирало Роси и тя е прибегнала до отчайващи мерки.

Съпругът й Георги Начев открай време й казвал да не прави такива глупости, защото е естествено красива. Певицата обаче не го послушала, макар да е омъжена за него от 37 години.

Най-голямата болка на Роси е, че не успя да има дете. С мъжа й останаха без наследници поради репродуктивни проблеми. С годините мъката на певицата ставаше все по-голяма, за да избие накрая в шокиращо лоши подмладяващи действия.

Източник: Уикенд