Мария Игнатова подлагала Рачков на системен тормоз, говорят колегите му!

Димитър Рачков стана за смях пред приятелите и колегите си заради любимата си жена Мария Игнатова. Резилът бил пълен, когато се оказало, че като двойка те съвсем не са равноправни, а Мария си прави с него, каквото поиска.

Димитър Рачков се изгубил съвсем под "чехъла" на Мария Игнатова, която го подлагала на системен тормоз и с всеки изминал ден му откривала все повече кусури. Макар че влюбеният Рачков правел всичко, за да е кротка и доволна. Колегите на комика вече го занасят, че вкъщи само той пазарува, чисти, готви и дори пере, докато Мария Игнатова се грижи само за себе си и за сина си, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_310046" align="alignright" width="300"]Чаровната Мария Игнатова прави Рачков сам да си говори! Чаровната Мария Игнатова прави Рачков сам да си говори![/caption]

Димитър Рачков толкова се претоварвал от работа, че вече прави грешки и бърка в предаването "Като две капки вода", в което си партнира като водещ с Васил Василев - Зуека. В "Господари на ефира" пък, вместо да го пощади, Мария Игнатова щедро показва лапсусите му и се гъбарка с него пред всички.

Мария Игнатова категорично отказвала да си затваря очите за грешките и гафовете на половинката си и дори се карала на колегите, които й предлагали да не ги пускат в ефир. "Тази жена си прави с него, каквото й скимне, защото знае, че Митко е влюбен до уши и би свалил слънцето, ако се наложи. Толкова се опитва да й угажда във всичко, че вече страшно я е разглезил", коментират колеги на Рачков, които се притесняват за физическото и психическото му състояние.

Припомняме, че Димитър Рачков е твърде преуморен, притеснен и за брат си Петър, който е обвинен в далавера с фалшиви пари. А отгоре на това и ядовете с Мария Игнатова у дома. Вече наистина му идва в повечко.

)