Нора Шопова живее охолно с богатия си съпруг Траян Косев, но това не й пречи да се възползва от всички облаги на майчинството, които й дава държавата. Това стана ясно от факта, че е започнала да учи.

Нора е записала магистратура „Дигитален маркетинг“, но не се знае дали иска да се развива в тази област или просто да има още една диплома за всеки случай. За бременните жени обаче магистратурите са безплатни и може би точно това е причината да запише специалността.

Нора в момента е бременна и очаква първата си рожба. Тя е в деветия месец и всеки момент ще стане майка.

Интересното е, че Шопова е омъжена за много богат мъж. Косев работи като адвокат и печели солидно. Все пак й предложи брак на скъпа яхта.

Затова се очаква, че няма проблеми да си плати образованието, но очевидно и един 800 лв. не й се дават за семестър. Пари, които не са проблем за семейството, макар че сега явно се опитват да спестяват заради множеството разходи покрай бебето.

Едно раждане е минимум 5000 лв., но със сигурност при семейство Косеви то ще е още по-скъпо, тъй като ще искат да се възползват от всички екстри. След това креватче, количка и всичко останало пак си е няколко бона.

Източник: crimesbg.com