Ангелогласната Десислава се втали с рекордна скорост!

Певицата с ангелския глас Десислава никога не е криела проблемите си с теглото. За да съхрани красотата и финеса си, Десислава винаги е трябвало да спазва железни правила и буквално да гладува. Защото всеки залък буквално се лепял върху тялото й. "Да, много бързо дебелея и това ми е болка още от ранните години. Затова и винаги съм завиждала на момичетата, които ядат колкото си искат и не качват и грам", споделя Десислава съвсем откровено.

[caption id="attachment_315753" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава се прости с цели 6 килограма за една седмица[/caption]

Е, днес обаче много момичета и жени биха завиждали именно на нея, тъй като Десислава се втали видимо, при това за отрицателно време. Певицата успя да свали цели 6 килограма само в рамките на седмица, при това без да се прощава с любимите си вкусотии като месото например. Разбира се, отслабването й бе съчетано с усилени тренировки във фитнес залата, където Десислав вае тяло под инструкциите на приятеля си, който е ММА борец, научи Kliuki.bg.

А въпросната революционна диета на Десислава се състои в това, че тя задължително закусва, но никога не вечеря след 18.00 часа вечерта. Сладкишите и тестените изкушения са напълно забранени, но пък може да яде от всички видове зеленчуци и плодове. Месото също фигурира в менюто на Десислава, но само и единствено телешко, пилешко, пуешко или риба. Тежките меса като агнешко, свинско и прочие, са категорично вън от диетата й.

Другото важно нещо при храненето на Десислава е, че тя никога не смесва месото с ориз или картофи. А порциите, които приема по време на храненията й, са целенасочено наполовина по-малки от тези, които е приемала обичайно. Така с времето стомахът й се свива и тя започва да иска все по-малко количество храна.

"Десислава задължително яде най-малко по 5 пъти на ден и никога не пропуска хранене. За нея това е най-ефикасният начин да свалиш килограми. Ако ядеш само три пъти дневно и то по малко, организмът ти сам започва да трупа запаси от мазнини и да не ги разгражда", разкриват познати на Десислава от фитнес залата, където тя тренира.