Жената на Зуека не го изпуска от очи, постоянно е около него!Съпругата на Васил Василев - Зуека

– режисьорката Ани Вичева, ревнувала до лудост водещия на „Като две капки вода“. Заради това не пропускала нито една репетиция или лайф на шоуто. И държала да бъде плътно до него до последната секунда, в която той и Рачков се качат на сцената. [caption id="attachment_424650" align="alignright" width="234"]Зуека Съпругата на Зуека го ревнува бясно[/caption] Докато стояли зад кулисите на предаването и очаквали старта му всеки понеделник от 20 ч., Ани и Васил не спирали да интимничат като прясно влюбени тийнейджъри. Или се държали за ръце, или се прегръщали... Или се целували пред смаяните и леко засрамени погледи на хората от екипа на шоуто.

Вичева обаче по никакъв начин не се чувствала неудобно, а тъкмо обратното. Това бил нейният начин да секне апетита на колежките на Зуека към него.

Режисьорката била убедена, че някои от асистентките в „Капките“ се държали твърди свойски с мъжа й и постоянно търсели причини да се навъртат покрай него. Вряла и кипяла, Ани взела мерки и си „маркирала територията“, като била неотлъчно до съпруга си, а дори по време на реклами го чакала на тръни в бекстейджа и не спирала да го целува и прегръща зад кулисите.

„Като куче пазач му е. Срам го е от екипа, но нищо не й казва“, коментират хора от шоуто. Вероятно параноята й идвала оттам, че преди да официализират връзката си, двамата бяха любовници. А Зуека кръшкаше на дългогодишната си съпруга Нина с по-младата от нея Вичева.

През 2012 г. обаче актьорът се отказа от двойствения начин на живот и призна, че се развежда с жена си и майка на дъщеря му Девина, за да заживее с режисьорката, пише Ретро. Всъщност двамата се познавали още от 1999 г., когато за пръв път се видели на снимачната площадка на „Пансион за кучета“. В лентата Зуека е актьор, а Анна е асистент-режисьор. През 2014 г. двамата станаха родители на син Стефан, а през 2017 г. се ожениха на тайна сватба. Техни кумове бяха Димитър Рачков и Мария Игнатова, които пък така и не можаха да стигнат до брак, въпреки че след последната си раздяла се сгодиха. За пореден път обаче двамата сложиха край на връзката си преди малко повече от месец.