С неочаквано обяснение в любов и то към свой бивш, се обърна в мрежата Наталия Симеонова. Някогашната Фея на любовта изненадващо започна да сипе благи слова и суперлативи към изпълнителя Стенли, с когото бе сериозно ангажирана преди да срещне Денис Ризов.

Стенли ще има концерт идния месец и Симеонова реши да го поздрави близо месец по-рано. Тя не спря да пише колко прекрасен, силен, разкошен, талантлив, почти гениален е той, а потребители в нета се замислиха. Според повечето от тях това е опит на Наталия да накара Ризов да ревнува.

Знаем, че на практика Денис я отнема от Стенли навремето, а последният преживява крайно тежко раздялата им. После обаче със Симеонова се случва същото и тя е зарязана от продуцента и рокаджия на "Ахат" заради факта, че се бил влюбил в друга.

Стенли в момента също е сам, затова пък други предположиха, че двамата с Наталия могат да се съберат отново. Това обаче едва ли ще се случи, понеже знаем, че повече от десетилетие тя не е и поглеждала друг, отдадена напълно на обичта си към Ризов.

"Опитах каквото можах, на психиатър ходих, но в един момент се примирих с това, че винаги ще обичам този мъж, макар и да не сме заедно по онзи начин", казва Наталия за Денис.