Помните ли Благовеста Бонбонова от първия сезон на "Ергенът"?! Да, същата онази Блага, която не спираше да гледа Виктор Стоянов с поглед на влюбено теле, да му се обяснява във вселенска любов и да се къса от рев всеки път, когато се почувства пренебрегната от него.

Е, Виктор, разбира се, не я избра за жена, нито я добута до финал дори, защото му писна от сълзите й на многострадална Геновева. Бонбонова напусна имението в Турция отчаяна, но времето си е казало своето и ето, че тя вече отдавна е забравила за Стоянов.

Ревеше като многострадална Геновева в "Ергенът", а сега: Вижте на кого се пусна Блага Бонбонова! (СНИМКИ)

И не само е забравила, но се хвали с нова връзка и почивка на яхта край морето. От снимките, които Блага пусна, се вижда, че косата й е значително удължена от предаването, но не е ясно дали това са екстеншъни (вероятно да). Разбира се, банският й е розов - друго не сме и очаквали покрай истерията Барби, а тя се чекне на палубата от горда, по-горда.

Бонбонова обаче не снима мъжа, с когото е на почивка. Защо ли?! Елементарно, Уотсън - защото е женен. Близки до нея разкриха, че от няколко месеца тя върти любов с доста по-възрастен, но заможен чичак. Двамата се срещали сравнително рядко, но затова пък онзи развързвал кесията и я карал да се чувства като принцеса, когато са заедно.

Очевидно са си откраднали няколко дни за море, но да я глези чак толкова, че да я заведе в чужбина... къде ти?! Отмарят за кратко на родното Черноморие, но Блага изглежда доволна и на това.