Джина Стоева смени чалгата

Ретро изпълнителката напълно се трансформира. Русенката се подпали по духовното, вместо да се тунингова  и да търси богати спонсори.

Това лято певицата сбъдна една от мечтите си. Тя се качи на Рила и участва в танците на бялото братство. Джина лудна по учението на Петър Дънов, а феновете й се надяват това увлечение да не е временно.

Ретро изпълнителката обаче доказа, че трайно е тръгнала към духовното. Заради пандемията и принудата да си стоят в къщи, певицата се запалила по ново чудо. И това е йогата.

Вместо да извива глас в кръчмите пред загорели мачовци, тя решила да извива гръб по източната практика.

Джина признава, че случайно попаднала на реклама за йога и се записала, на шега. С днешна дата поп фолк дивата така се запалила, че вече била навита да си изкара тапия за учител по йога.

„Много отдавна имам афинитет към тази култура и съм запалена по йогата. Исках да се запиша и това стана в точния момент. Винаги съм вярвала, че нещата се случват тогава, когато дойде момента“, удари го на размисъл Джина Стоева.

Певицата винаги е залитала по екстремното. Тя участва в един от сезоните на „Сървайвър“. Роди дъщеричката си по естествен път, дори не спря да я кърми, докато ходеше по участия.