Плеймейтката бързо се напечели от ресторантьорството, затвори прехвалената си кръчма само след 4 месеца

Дениз Хайрула хлопна кепенците на открития си през пролетта ресторант. Плеймейтката реши да осребри славата си, която спечели след участието си в романтичното шоу и не спря да рекламира новото заведение на любовника си Стоян като собствено. С господина са заедно от три години,но туркинята криеше аферата си с по-стария от нея мъж и се изживяваше като мома.

Кръчмата стопанисвана от двойката обаче набързо фалира и то заради ниска хигиена и некачествена храна.

А отзивите на клиентите са потресаващи. Те пишат, че в ресторанта се предлагат сурови и трагични храни и заведението изобщо не върви, като я съветват да смали егото си и да наеме по -добри шеф готвачи в кухнята.

Друг потребител пише, че е разочарован, че никога не би се върнал отново защото е потресен от ниската хигиена, както и от мръсните прибори. А в тоалетната липсвала дори хартия.

Иначе атмосферата била приятна, но потенциалът й не бил използван,  сервитьорите били груби и забравяли поръчките, въпреки, че нямало много клиенти, възмущават се разочарованите посетители  на Deniz Garden. Градината изглеждала неподредена и занемарена. А единствените положителни коментари са от приятелките на Дениз, които й бяха на гости да гуляят там всяка вечер и да правят реклама.