Зоран Петровски най-после се реши

Режисьорът взе решение къде да вложи наградата от „Сървайвър“. Мъжът на актрисата Силвия Петрова се колеба какво да стори със 150 хиляди, които спечели от състезанието по издръжливост във Филипините.

Македонецът дори обяви, че ще се пенсионира и малко по малко ще харчи парите си от наградата. Но решението му трая от ден до пладне, тъй като със съпругата взели друго решение, което да е угодно за цялото семейство.

Зоран и Силвия решили единодушно да си купят къща на брега на язовир „Искър“. За целта те вече усилено гледали подходящите оферти.

Отколешна мечта на Зоран Петровски била да има къща на брега на голяма водна площ. Където на воля да играе сина им, а той да лови любимата си риба и заедно със Силвия да карат каяк.

„Дойде време мечтата ми най-после да се сбъдне“, доволен бил режисьорът.

Другата идея за парите била да си купи повече професионална техника, необходима за професията му. Но това решение бързо му „изкарала“ от главата напористата актриса.

Мечтата за ранна пенсия също не минала пред семейното тяло. Зоран Петровски вече подготвял нови проекти и работни решения, както и филми, за да продължи пътя си на творец.

Източник: Минаха години