Любо Нейков се настани на мястото на Слави Трифонов!Любо Нейков зае мястото

на Слави Трифонов в програмата на bTV от новия есенен сезон. От телевизията официално обявиха, че актьорското шоу „Комиците и приятели“, чиито продуцент и участник е Нейков, се завръща с нова доза забавление на 9 септември в 22:30 часа по bTV. [caption id="attachment_431273" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Мястото на Слави Трифонов вече е заето от колегата му Любо Нейков[/caption] От 9 септември, всеки понеделник, вторник и сряда, зрителите на bTV отново ще могат да прекарват семейните вечери с авторски скечове. Хитови песни, изящни хореографии, специални изпълнения, неповторими импровицации и провокации към публиката. Това пише в официалното съобщение на първата частна телевизия в България.

В останалите дни от работната седмица в часа на „Шоуто на Слави“ ще се излъчват „Истински истории“ с продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Големият победител в надпреварата кой да заеме мястото на Слави Трифонов обаче е точно Нейков. Който ще има повече екранно време в часовия пояс на шоуто, защото има един ден повече. Ударът му е двоен, защото той бе един от най-близките до Слави, но го напусна и създаде собствена продуцентска компания. По традиция bTV ще обяви тържествено новата си програма за есента на купон в средата на септември. Източник: hotnews.bg