Фики Стораро не може да приеме решението на татко си!

Фики Стораро е буквално шокиран от решението на татко си Тони Стораро, което прерасна в откровена и категорична заповед. Тони Стораро нареди на сина си, че Фики трябва да се ожени само и единствено за момиче, което е чисто и неопетнено.

В днешния 21 век обаче, това се струва не само трудно, но дори невъзможно за Фики, който останал потресен от вижданията на стареца си. "Момичето, което ще вземе сина ми, задължително ще бъде честно. Няма да срамим рода си! Това е отколешна традиция, която трябва и ще продължим да спазваме", твърд и непоколебим е Тони Стораро, който също разказа, че е взел за съпруга честна жена.

[caption id="attachment_314265" align="alignright" width="300"]Фики Фики не може да разбере вижданията на татко си[/caption]

"Тони е много либерален с всичко останало, но не и с това. Той отлично вижда, че Фики се превърна в силен, красив и търсен мъж и няма никакви проблеми с това. Двамата много са си говорили и Тони винаги е казвал на Фики, че като мъж, трябва да има добър опит с жените - което означава, че няма да "бродира гоблени" у дома. Що се отнася за брак обаче, жената трябва да е като ангел, което Фики още не разбира", коментират близки до семейството на Фики и Тони Стораро.

Колкото до темата за развода, таткото на Фики е категоричен, че никога не би се развел със съпругата си, защото така семейството и най-вече децата му няма да бъдат щастливи.

"Какво може повече да ми даде някоя друга жена?! Консервативен съм и държа на семейните ценности. Като се жениш, внимавай, защото идеята на брака е да продължи до живот. Така правя аз, така възпитавам и децата си", заявява таткото на Фики.

На самия Фики обаче ще му е доста трудно и не само, защото е част от едно различно поколение с други разбирания и ценности, но най-вече защото не се знае къде би могъл да намери хем момиче, което наистина да му хареса, хем да се окаже честно, бъзикат го приятелите му.