Слави и музикантите от Ку-ку бенд не искат да повярват на решението на Годжи!

Слави Трифонов и Ку-ку бенд са буквално изправени на нокти след като разбрали за решението на Годжи. А то е да не се връща в предаването и изобщо в страната, за да опита късмета си в САЩ. Това разкриха хора от екипа на шоуто днес.

Припомняме, че Годжи и колежката му Цветелина Грахич заминаха на турне зад океана, което обаче приключи преди повече от седмица. Двамата трябваше да се върнат на работа в "Шоуто на Слави" още миналата седмица, но до момента от тях няма и вест.

[caption id="attachment_312159" align="alignright" width="300"]Годжи може да не се прибере, Слави е в шок от вероятността да изгуби дясната си ръка Годжи може да не се прибере, Слави е в шок от вероятността да изгуби дясната си ръка[/caption]

"Слави се чу с Годжи миналата седмица и той му каза, че с Цветелина Грахич щели да останат още малко в Америка, за да си починат. Дългия обаче не му повярва изобщо, защото знае, че Годжи отдавна мечтае да потърси реализация и щастие в Америка - в една по-уредена държава с възпитани хора", коментират служители от шоуто.

Вероятността Годжи да остане завинаги в Щатите е още по-голяма сега, когато той и Цветелина Грахич започнаха любовна връзка. Двамата били много уморени от непрестанните писания по техен адрес в медиите и щели да предпочетат да работят и да се обичат някъде, където никой не ги познава и не е чувал за тях.

"Шокът за Слави е голям и по още една причина. Той отлично знае, че и Евгени Димитров - Маестрото от доста време възнамеряваше да емигрира в Америка и сега е в паника да не би да изгуби и него. Годжи има познати и връзки в Щатите, а ако се уреди, като нищо ще дръпне и Маестрото при себе си. А тръгнат ли си двамата от предаването, рейтингът със сигурност ще се срине. Освен това те са много важни за целия бенд и за цялото шоу", коментират хора от екипа.